NOVA RADNA AKCIJA U GAJU, DANA 19.11.2022. u 10:00 SATI

Podnaslov

Napravili smo do sada veliki posao na uređenju gaja i pripremi da gaj jednog dana postane park kakvog zaslužuju naša dva kvarta Puntamika i Brodarica.
Još je puno posla pred nama, stoga i organiziramo radne akcije usmjerene na čišćenje i održavanje gaja urednim i pogodnim za boravak svih zainteresiranih, kako šetača, sportaša rekreativaca, vlasnika kućnih ljubimaca, djece svih uzrasta kao i starijih osoba koje traže malo mira u šetnji prirodom.
Pozivam vas da se u što većem broju odazovete na sljedeću radnu akciju koja će se održati narednu subotu 19.11.2022. sa početkom u 10:00 sati.
Također, očekujemo i goste iz Zaklade Kajo Dadić iz Splita koji će nam kroz program Aktivni u zajednici pomoći u organiziranju volonterskih aktivnosti. Programom Aktivni u zajednici razvija se društveni kapital, promiče kultura davanja i djelovanja za opće dobro u lokalnim zajednicama na području Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.   

Potrebna nam je i vaša pomoć, učlanite se u udrugu, poklonite nam svoje vrijeme koje ćemo pretočiti u volonterske sate na dobrobit zajednice.

Ne možete volontirati?

pomognite nam svojom donacijom.